Fuchsiahaven og Kelvins Gartnerservice
Din lokale planteskole!
Om os

VELKOMMEN TIL FUCHSIAHAVEN, din lokale planteskole


 

Vi ønsker alle vores kunder et godt nytår!

:)

Vi takker vores kunder for jeres opbakning og samarbejde i 2019 og ser frem til et godt samarbejde her i 2020.

:)

Vi er nu i fuldgang med produktionen af af Sommerblomster, Krydderurter, Stauder mm. og som altid, er det uden brug af kemikalier men istedet ved brug af nyttedyr, om der ligefrem er tale om et nyttedyr på fotoet, kan jo nok diskuteres ;)

:)

Vores åbningstider i 2020 er, Torsdag og Fredag fra 13-17 og Lørdag fra 10-16. 

:) 

Mandag til Onsdag er jeg ude i folks haver, Hvor jeg bla. rådgiver, men jeg udfører også arbejde som f.eks. Beskæring, Plantning, mindre ny anlæg, Hækklipning, jordforbedring mm.


Hos os finder du planter i særdeles høj kvalitet, vi op potter løbende vores planter så de ikke bliver stresset ved at stå i en for lille potte. 

Vi dyrker selv en stor del af de planter du kan købe hos os, det gør vi ud fra følgende kriterie:

1) Valg af sorter som netop passer til det danske klima

2) Vi bruger ingen kemi mod skadedyr og sygedomme, men istedet bruges nyttedyr og rettidigt omhug.

3) Vi går ind for Økologi og Bæredygtige principper.


Vi har planter til både hus og have.


Fra midt i November, har vi et stort udvalg inden for  juletræer, pyntegrønt, dekorations materialer og dekorationer, nisser, lys, og meget mere.


 Fra 15/12 sælger vi også fyrværkeri i år kommer der et nyt spændende koncept i Fuchsiahaven fra J-Fireworks og fra vores udsalg i Hadsten har vi igen i år krudt fra Aalborg, begge steder af særdeles høj kvalitet.

Priser
Gemt i 25 idébøger

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer jeg, at Fuchsiahaven og Kelvins Gartnerservice og Houzz-gruppen bruger cookies og lignende for at forbedre deres produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og tilpasse efter mine behov. Læs mere om Fuchsiahaven og Kelvins Gartnerservice's privatlivspolitik og Houzz' privatlivspolitik.